ADVERTIZING ZONE

8 Pasi Pentru O Viata Sanatoasa

sănătate medic de medicina

Totuși, dacă ați văzut vreodată la noi (mai ales Anthony), suntem destul de sigur că nu aveți nici o idee că suntem, de asemenea, despre promovarea modului sănătos de viață.

Lupus, precum și anumite medicamente pe care le poate lua pentru boala, te face mai sensibile la infecții. Face cele mai bune dvs.

pentru a evita pe cineva care are o raceala sau o altă condiție, puteți prinde. Spălați-vă mâinile des cu apă caldă și săpun. Evitați să vă atingeți ochii, gura, nasul sau, care se pot răspândi microbi. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă vaccinarile si vaccinuri, cum ar fi cele pentru gripă și pneumonie, sunt potrivite pentru tine.

Expunerea la lumină pe timp de noapte nu se întrerupe șansele de o noapte bună de somn, de asemenea, poate duce la creșterea în greutate, potrivit unui nou studiu publicat în Jurnalul American de Epidemiologie. Oricât de nebunesc ar părea, subiecte de studiu care s-a culcat în cele mai întunecate camere au fost cu 21% mai puțin susceptibile de a fi obezi decât cei care dorm în cele mai usoare camere. Concluzia este una simplă: opriți TELEVIZORUL și-și aruncă lumina de veghe.


https://adyainstitute.com

Potrivit unui studiu publicat în jurnalul Academiei Americane de Oftalmologie, având grijă de ochii reduce riscul de mortalitate de un enorm 40%. Cercetătorul șef al studiului, Jie Jin Wang, Doctorat, consideră că legătura dintre trăiesc mai mult și operația de cataractă este probabil atribuită o mai bună mobilitate, îmbunătățirea fizică și emoțională de bine, optimismul general, și o mai mare încredere viață după ce a învins deficiente de vedere.

De ce a dormi deveni ceva ce avem (și chiar ură) pentru a lucra în programele noastre? Somnul este un cadou, ceva care este la fel de importantă ca mâncarea în farfurie și obiceiurile de exercitii fizice.

E momentul din zi în care corpul nostru se resetează, detoxifica, și ne permite să fie capabil de a cuceri a doua zi înainte. Depresie, creștere în greutate, stres, și chiar pofta de mâncare, toate pot apărea atunci când nu obține suficient de odihnă. Pentru unii dintre noi, nostru are nevoie de somn poate fi de 8 ore, iar altele ar putea fi de 9 sau 10. Nu tine de cat de mult somn ai nevoie ți — a ajuns până te trezești la aceeași oră în fiecare zi fără a fi nevoie de un ceas cu alarmă.

Cel mai bine este să consulte un turism clinica de medicina de la 4 la 6 săptămâni înainte de plecare. Țineți minte că un vaccin are efect protector nevoie de ceva timp pentru a dezvolta următoarea vaccinare. Unele vaccinuri, de asemenea, poate necesita mai mult de o doză, deci mai mult de o vizita de birou pot fi necesare. Cu toate acestea, atunci când de călătorie în regim de urgență apar probleme este mai inteligent și util pentru a aranja o călătorie specialist medicina vizita chiar până la o zi înainte de plecare.

Medicii petrece 49% de ziua lor documentarea întâlniri, și 27% ca timpul de față cu pacienții. 102 Miliarde $și 324 de Milioane de ore petrecute anual în SUA pentru a rezolva această problemă. Totuși, pacienții își amintesc doar 25% din ce a spus doctorul, care rezultă în mare spital de re-ratele de admitere și 125.000 de decese pe an. Vom rezolva această problemă prin automatizarea documentația întâlnire. Ne-am salva medicii de sus de o oră pe zi, crește veniturile și de a îmbunătăți satisfacția pacientului.